Η Carrie Fisher, ηθοποιός των ταινιών Star Wars έφυγε από τη ζωή το Δεκέμβριο του 2016, λίγο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Star Wars: The Last Jedi. Παρόλα αυτά, ο σκηνοθέτης J.J. Abrams και η Lucasfilm αποφάσισαν η παρουσία της General Leia να συνεχιστεί και στο Star Wars: The Rise of Skywalker, χρησιμοποιώντας σκηνές από τα The Last Jedi και The Force Awakens, οι οποίες κόπηκαν από το τελικό μοντάζ. Τωρα, ο αδερφός της ηθοποιού, Todd Fisher, δίνει ορισμενένες λεπτομέρειες για την τελευταία εμφάνιση της Leia.
“Η αλήθεια είναι οτι ο J.J. Abrams και η Carrie ήταν πολύ καλοί φίλοι. Την αγαπούσε. Έχουν 8 λεπτά οπτικό υλικό. Ανάλυσαν κάθε σκηνή και μέσω reverse-engineering τοποθετήθηκε στην ιστορία. Μοιάζει να είναι μαγικό", ήταν τα λόγια του Fisher. Σύμφωνα πάντοτε με τον ίδιο ο ρόλος της αδερφής του επρόκειτο κανονικά να είναι μεγαλύτερος και στο τέλος η Leia θα αποκτούσε το δικό της lightsaber. Θα ήταν η τελευταία Jedi.

Σας θυμίζουμε οτι το Star Wars: The Rise of Skywalker θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 20 Δεκεμβρίου 2019.Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity