"Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η τρίτη ταινία Sonic και η πρώτη σειρά live-action βρίσκονται σε διαδικασία παραγωγής για το Paramount+", δήλωσε ο CEO της SEGA Corporation, Haruki Satomi. "Έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με την Paramount και με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μαζί τους. Το 2022 θα είναι μια σημαντική χρονιά για το franchise, με τη δεύτερη ταινία να κυκλοφορεί τον Απρίλιο και το Sonic Frontiers, να έρχεται την προσεχή εορταστική περίοδο", συμπλήρωσε ο Satomi.
Στη σειρά live-action που αναμένεται το 2023 θα πρωταγωνιστεί ο Knuckles. Ο γνωστός ήρωας θα κάνει την πρώτη του παρουσία στις 8 Απριλίου, με την ταινία Sonic the Hedgehog 2 και ο Idris Elba επιστρέφει στον ρόλο.

Crimson Desert: Ελεύθερη πτώση για τις μετοχές της Pearl Abyss μετά τη δημοσίευση των reviews



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity