Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σανίδα σωτηρίας από τη Netflix για τη σειρά Lucifer

*
Μπορεί το τηλεπτικό δίκτυο Fox να μην ανανέωσε τη σειρά Lucifer, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν θα βρίσκονταν ανταγωνιστές που θα ήθελαν να της δώσουν μια ακόμα ευκαιρία. Έτσι λοιπόν η τέτερτη σεζόν της αστυνομικής σειράς με πρωταγωνιστή τον άρχοντα του υπόκοσμου, θα προβληθεί από τη Netflix. H πλοκή ακολουθεί τις περιπέτειες του Lucifer Morningstar, που εγκατέλειψε το θρόνο του στην κόλαση για να αναζητήσει μια πιο ενδιαφέρουσα ζωή στο Los Angeles. Πολύ γρήγορα βρίσκει την ιδανική συνεργάτιδα στο πρόσωπο της Chloe Decker που εργάζεται ως detective στο LAPD και παρέα καταδιώκουν εγκληματίες. Οι χαρακτήρες της σειράς αποτελούν πνευματικά τέκνα των Neil Gaiman, Sam Kieth και Mike Dringenberg και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Ildy Modrovich και Joe Henderson. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται o Len Wiseman.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*