Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιούλιο κάνει πρεμιέρα η σειρά Resident Evil: Infinite Darkness στο Netflix (νέο trailer)

*
Η ώρα της πρεμιέρας για το Resident Evil: Infinite Darkness στο Netflix πλησιάζει και έχουμε ακριβή ημερομηνία και ένα νέο trailer. Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, η νέα παραγωγή που θα βασίζεται στο δημοφιλές videogame θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 8 Ιουλίου, ακολουθώντας την ιστορία του Leon και της Claire σε μορφή 3DC. Τα γεγονότα της λαμβάνουν χώρα to 2006, δύο χρόνια μετά από αυτά του Resident Evil 4 και βρισκόμαστε στο Λευκό Οίκο, όπου και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ καλείται να το εγκαταλείψει μετά από μια επίθεση ζόμπι. Η σειρά θα προβληθεί στο ελληνικό Netflix με τον τίτλο Resident Evil: Αιώνιο Σκοτάδι και μπορείτε να δείτε το νεότερο trailer με ελληνικούς υπότιτλους, στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*