Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

17 Κλωστές: Ο Σωτήρης Τσαφούλιας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της νέας σειράς

*
Ο Σωτήρης Τσαφούλιας δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία από το σετ γυρισμάτων της νέας του σειράς, 17 Κλωστές. Η παραγωγή έχει ξεκινήσει και ο σκηνοθέτης του «Έτερος Εγώ» έχει ήδη βάλει μπρος τις μηχανές για τη νέα σειρά που θα προβληθεί μέσα από την πλατφόρμα της COSMOTE TV. Όπως έχουμε σημειώσει και στο σχετικό άρθρο μας, ο Τσαφούλιας έχει αναλάβει να μεταφέρει στην μικρή οθόνη τη μεγαλύτερη μαζική δολοφονία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα και θα μας ταξιδέψει στα Κύθηρα του 1909, όταν και ο Αντώνης Αρώνης - Λαγωνάρης γίνεται πρωταγωνιστής μιας ιστορίας που τον θέλει να παλεύει με τα δικά του τέρατα. Μετά από μια πετυχημένη καριέρα στο νησί, πέφτει στην παγίδα μιας γυναίκας, το όνομά του καταστρέφεται και πέφτει και θύμα ξυλοδαρμού από τον άντρα της. Η σειρά 17 Κλωστές θα βασιστεί στην μυθιστορηματική μεταφορά της ιστορίας και στο βιβλίο του Πάνου Δημάκη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κάπα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*