Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

3 Body Problem: Πρώτο trailer για τη νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones

*
Το πρώτο βασικό trailer για το 3 Body Problem, τη νέα sci-fi σειρά από τους δημιουργούς του Game of Thrones, έκανε την εμφάνισή του. Το show που έρχεται στο Netflix είναι βασισμένο στο novel του Liu Cixin και την ευθύνη του έχουν οι David Benioff, D.B. Weiss και ο παραγωγός του True Blood, Alexander Woo.

Η σειρά ακολουθεί  τον αντίκτυπο που είχε στο χώρο και στο χρόνο η απόφαση μιας γυναίκας της Κίνας το 1960 και ο θεατής θα βρεθεί σε μια σειρά από μυστηριώδεις συγκυρίες. Βρισκόμαστε λοιπόν στο σήμερα, όταν και επιστήμονες αρχίζουν να εμφανίζονται νεκροί σε διάφορα σημεία του πλανήτη και οι αρχές αναγκάζονται να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ με ανορθόδοξες μεθόδους.


Μαζί με τον Benedict Wong, στο cast συμμετέχουν ακόμη οι Liam Cunningham από το Game of Thrones ως Thomas Wade, αλλά και ένα εντυπωσιακό καστ ηθοποιών που αποτελείται από τους Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Eiza González, Jess Hong, and Jonathan Pryce. Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng και Saamer Usmani.

Το 3 Body Problem κάνει ντεμπούτο στο Netflix στις 21 Μαρτίου 2024 και στη χώρα μας θα προβληθεί ως «Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*