Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

4 ταυτόχρονα streams και δωρεάν 4Κ στο Disney Plus

*
Η Disney αρχίζει να δίνει περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη video streaming πλατφόρμα της Disney Plus και ήδη αποκάλυψε πως θα υποστηρίζει 4 ταυτόχρονα streams έως και σε ανάλυση 4K. Το Disney Plus θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 12 Νοεμβρίου και οι συνδρομητές του θα μπορούν να φτιάχνουν έως και 7 διαφορετικά προφίλ σε ένα λογαριασμό. Με αυτά τα δεδομένα και με την τιμή που έχει ήδη ανακοινωθεί, βάζει τα δύσκολα στο Netflix που έχει και περισσότερους περιορισμούς, αλλά και υψηλότερη τιμή σε όλες τις αγορές του πλανήτη.

Μέσα σε όλα, η Disney ανακοίνωσε και ένα εκπληκτικό bundle με μία μηνιαία συνδρομή για τα Disney+, ESPN και Hulu,η οποία σίγουρα αναμένεται να κάθε θραύση στην αγορά των ΗΠΑ. Από τα όσα ανακοινώθηκαν ακόμη, το Disney Plus θα προσφέρει σε εβδομαδιαία βάση νέα επεισόδια για τις original σειρές του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*