Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

El Inocente, η νέα ισπανική mini σειρά θρίλερ του Netflix από τον δημιουργό του Contratiempo (trailer)

*
Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer για τη νέα του ισπανική mini σειρά θρίλερ με τίτλο El Inocente (Ο Αθώος). Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Oriol Paulo, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τα Contratiempo και El Cuerpo και θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου. Η ιστορία θέλει τον πρωταγωνιστή Mateo να προσπαθεί να σταματήσει ένα καυγά που καταλήγει όμως σε φόνο και 9 χρόνια μετά από αυτά τα γεγονότα, η ζωή του αναστατώνεται ξανά. Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Harlan Coben που έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για τις σειρές The Stranger και The Woods.

Όπως αναφέρεται και στην περιγραφή της: «Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν. Ο Ματέο, η Ολίβια, η Λορένα κι ο Αγιλάρ θα έρθουν αντιμέτωποι με τις αποφάσεις που κατέστρεψαν για πάντα τις ζωές τους. "Ο Αθώος", μια σειρά θρίλερ βασισμένη στο μπεστ σέλερ του Χάρλαν Κομπέν, κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου». Στο cast συμμετέχουν ακόμη οι Mario Casas (Contratiempo), Aura Garrido (El Cuerpo) και Joese Coronado (Unauthorized Living). Δείτε το ελληνικό trailer στη συνέχεια του άρθρου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*