Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fan film εμπνευσμένο από τη σειρά Uncharted

*
Εδώ και πολλά χρόνια η Sony προσπαθεί να δημιουργήσει μια ταινία βασισμένη στη σειρά Uncharted, έχοντας δοκιμάσει διάφορους σκηνοθέτες και σεναριογράφους. Η τελευταία προσπάθεια μεταφοράς των περιπετειών του Nathan Drake στη μεγάλη οθόνη, είναι ουσιαστικά ένα prequel με τον Tom Holland στο ρόλο του πρωταγωνιστή και τον Shawn Levy (Stranger Things, Real Steel) στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Πέρα από αυτά, υπάρχει ένα νέο, σχετικό, fan film που σκηνοθετεί ο Brian Ungar και το ρόλο του Drake έχει ο Nathan Fillion (Firefly, Destiny). Το φιλμ διαρκεί μόλις 14 λεπτά και οι ηθοποιοί που βρίσκονται στο πλευρό του ως Sully και Elena τα καταφέρνουν πολύ καλά στους ρόλους τους. Για τον Ungar ήταν κάτι που ήθελε να κάνει από το 2007 που κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι, από την άλλη η δημιουργία του δεν συνοδεύεται από τις ευλογίες της Sony ή της  Naughty Dog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Εξαιρετικό!!Πέρα από την απολαυστική ερμηνεία του Nathan Fillion , τα εύσημα αξίζει o σκηνοθέτης Allan Ungar που απέδωσε πιστά το Uncharted franchise σε 15 μόλις λεπτά!!

    • mysterious
    • To βιντεο ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ...οι διαλογοι,το χιουμορ,το ολο πνευμα των παιχνιδιων ειναι 100% spot on.Ευχαριστη εκπληξη ο Stephen Lang που ηταν τοσο πειστικος στην εμφανιση και ερμηνεια του λες και εβλεπα τον Victor Sullivan.Ο ηθοποιος που επαιξε τον Nathan ηταν τοσο καλος στις ατακες και τις γκριματσες που κανει μπαμ ποσο καλα γνωριζε τον χαρακτηρα του!Η δε χημεια τους απιστευτη,σαν εβλεπες τους ηρωες του παιχνιδιου.Μακαρι να βλεπαμε μια ταινια με αυτους πρωταγωνιστες και ενα μπατζετ ανταξιο της σειρας!

*