Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Greek Freak: Αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές της ταινίας για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

*
Η ταινία Greek Freak που θα προβληθεί μέσα από το Disney+ και θα ασχολείται με τη ζωή και την καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο προχωράει στα της παραγωγής και πλέον έχουμε τους πρώτους επιβεβαιωμένους ηθοποιούς. Συγκεκριμένα, το στούντιο που έχει αναλάβει την παραγωγή κατέληξε σε κάποιους βασικούς χαρακτήρες και σύμφωνα με το Variety αυτοί θα είναι: ο Ούτσε Αγκάντα (Γιάννης), η Γιετίντε Μπαντάκι (μητέρα του Γιάννη, Βέρα) και Ντάγιο Οκενίγι (πατέρας του Γιάννη, Τσαρλς). Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν σε ΗΠΑ και Ελλάδα και θα δείξουν το πως ένα παιδί μεταναστών κατέληξε ένας από τους πιο πλούσιους αθλητές στον κόσμο και ένας από τους πιο σημαντικούς μπασκετμπολίστες της σύγχρονης εποχής του NBA. To σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Αράς Αμέλ (A Private War, Grace of Monaco) και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ακίν Ομοτόσο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*