Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HD το κανάλι TCM στο Cosmote TV

*
Το TCM, το κανάλι που είναι διάσημο για τις επιλογές του από κλασικό κινηματογράφο, αναβαθμίζεται σε HD. Το εν λόγω upgrade θα ισχύσει από τις 29 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή, και οι συνδρομητές Cosmote TV θα μπορούν πλέον από τη θέση 206 να παρακολουθήσουν ταινίες που σημάδεψαν το σινεμά σε υψηλή ανάλυση. Το TCM προβάλλει, μεταξύ άλλων, σπουδαία αφιερώματα σε κλασικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας όπως The One, Freejack, Impostor, The Handmaid’s Tale και Futureworld, σε western όπως The Last of the Mohicans, The Magnificent Seven Ride! και Return of the Seven, σε πολεμικές όπως Windtalkers, The Battle of Britain και The Alamo, σε musicals όπως Four Friends, West Side Story και One Last Dance και πολλά ακόμη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*