Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jupiter’s Legacy: Η απάντηση του Netflix στο The Boys (trailer)

Το Netflix αποκάλυψε το πρώτο trailer για την επερχόμενη σειρά Jupiter’s Legacy, που βασίζεται στα comic books των Mark Millar και Frank Quitely. Η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 7 Μαΐου 2021.

Τα γεγονότα του Jupiter Legacy ξεκινούν τη δεκαετία του 1930 και καταλλήγουν στη σημερινή εποχή. Το σενάριο βασίζεται στην πρώτη γενιά ηπερηρώων που ήρθαν στο προσκήνιο όταν απόκτησαν τις δυνάμεις τους. Στη σημερινή εποχή, οι ήρωες αυτοί έχουν περάσει στην παλιά φρουρά, ενώ οι απόγονοί τους παλεύουν για να επιβιώσουν και να μιμηθούν τα κατορθώματά τους.


Πρωταγωνιστούν οι Josh Duhamel (Transformers) ως Sheldon Sampson/The Utopian, Ben Daniels (The Crown) ως Walter Sampson/Brainwave, Leslie Bibb (The Babysitter: Killer Queen) ως Grace Sampson/Lady Liberty, Elena Kampouris (Shoplifters of the World) ως Chloe Sampson, Andrew Horton (It Came From the Desert) ως Brandon Sampson/Paragon, Mike Wade (SEAL Team) ως Fitz Small και Matt Lanter (Chasing the Rain) ως George Hutchene/Skyfox.

Δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς ο Steven S. DeKnight.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*