Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Loki: Ο σκανδαλιάρης θεός ανακατεύει την πραγματικότητα στο νέο trailer της σειράς του Disney+

Η Marvel Studios δημοσίευσε ένα νέο trailer για τη σειρά Loki του Disney+ όπου πρωταγωνστεί ο Tom Hiddleston. Μέσω του video θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια ιδέα για τις περιπέτειες του σκανδαλιάρη θεού που πρέπει να βοηθήσει την Time Variant Authority να διορθώσει την πραγματικότητα που ο ίδιος διαστρέβλωσε. Επίσης, είναι μια ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τη σχέση ανάμεσα στον Loki και τον Mobius. Η παραγωγή αποτελείται από έξι επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουνίου.

Συμπρωταγωνιστούν οι νεοφερμένοι στο MCU, Sophia Di Martino (Yesterday, Flowers, Into the Badlands), Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror: San Junipero), Cailey Fleming (The Walking Dead), and Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?), Sasha Lane (American Honey) και Wunmi Mosaku (Lovecraft Country).


Ο βετεράνος Michael Waldron, έχει ρόλο head writer και εκτελεστικού παραγωγού. Ακόμα μέλη της ομαδας παραγωγής είναι οι Kevin Feige, Louis D’ Esposito, Victoria Alonson, Stephen Broussard και Kate Herron, που κάθεται και στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*