Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν υπάρχουν πλάνα για δεύτερη σεζόν του Cyberpunk: Edgerunners

*
Ο παραγωγός του Cyberpunk: Edgerunners δηλώνει πως δεν υπάρχουν πλάνα για δεύτερη σεζόν. Η σειρά anime αποτελείται από 10 επεισόδια και έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 13 Σεπτεμβρίου 2022, έχοντας αποσπάσει θετικές κριτικές. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Famitsu, ο διευθυντλης της CD Projekt Red Ιαπωνίας, Satoru Honma ρωτήθηκε αν η επιτυχία θα οδηγήσει σε νέο κύκλο επεισοδίων, όμως η απάντησή του δεν ήταν θετική.

"Προσωπικά, θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω με ιαπωνικά studios για την παραγωγή περισσότερων anime στο μέλλον, κυρίως λόγω του ότι έχουμε πολύ θετικό feedback", είπε ο Honma.


"Όμως, για να είμαι ξεκάθαρος, το Cyberpunk: Edgerunners ήταν προγραμματισμένο ως standalone, οπότε δεν ετοιμάζουμε κάτι επιπλέον, όπως μια δεύτερη σεζόν. Ακόμα και αν είχαμε τη δυνατότητα για περισσότερα anime στο μέλλον, δεν ξέρω αν θα ήταν η δεύτερη σεζόν ή κάτι τελείως διαφορετικό".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*