Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ταινία Hot Wheels ετοιμάζουν ο J.J. Abrams και η Warner Bros.

*
Η Bad Robot του J.J. Abrams συνεργάζεται με τη Warner Bros. για την παραγωγή μιας νέας ταινίας live-action Hot Wheels, κάτι που φανερώνει ότι η Mattel έχει αρχίσει να παίρνει σοβαρά την ανάμιξή της στον κινηματογράφο. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, η ταινία θα παρουσιάζει τα πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και monster trucks του κόσμου, δίχως να παρέχεται η οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετικά με το σενάριο. Σύμφωνα με τον εκτελεστικό παραγωγό της Mattel, Robbie Brenner εδώ και αρκετές γενιές τα Hot Wheels έχουν εμπνέυσει το πνεύμα του ανταγωνισμού σε όσους ασχολούνται με τον χωρο του αυτοκινήτου. Τώρα, οι fans όλων των ηλικιών αναμένουν τη συνεργασία με τη Bad Robot του J.J. Abrams που μαζί με τη Warner Bros. Pictures θα μεταφέρουν το θρυλικό Hot Wheels IP σε μια άκρως ενδιαφέρουσαν ιστορία για τη μεγάλη οθόνη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*