Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο video από τα παρασκήνια της έκτης σεζόν του Cobra Kai (video)

To Netflix επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε η παραγωγή της έκτης σεζόν της σειράς Cobra Kai. Με την ευκαιρία, η πλατφόρμα video streaming δημοσίευσε video από τα παρασκήνια, ενώ οι πρωταγωνιστές δηλώνουν ότι μας περιμένουν στο dojo. Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί ως τώρα, ο επερχόμενος κύκλος επεισοδίων θα είναι ο τελευταίος.

Στο Cobra Kai, ο Ralph Macchio και William Zabka επανέρχονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους που είχαν στις ταινίες The Karate Kid. Η επική αντιπαλότητά τους επανέρχεται στο προσκήνιο πάνω από 30 χρόνια μετά τα γεγονόα του 1984 All Valley Karate Tournament. Ο ταλαιπωρημένος από τη ζωή Johnny Lawrence (Zabka) αναζητά εξιλέωση ανοίγοντας ξανά τη σχολή καράτε Cobra Kai και πολύ γρήγορα ξεσπάει μια νέα σύγκρουση με τον επιτυχημένο επιχειρηματία Daniel LaRusso (Macchio), ο οποίος παλεύει να βρει ισορροπία στη ζωή του δίχως την καθοδήγηση του δασκάλου του, Mr. Miyagi.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*