Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Warner Bros. δεν θα κυκλοφορήσει την ταινία Batgirl, παρόλο που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματά της

*
Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε πως τελικά δεν θα κυκλοφορήσει την ταινία Batgirl, ακόμα και αν τα γυρίσματά της έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μήνες. Πιο συγκεκριμένα, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Μάρτιο του 2022, με δοκιμαστικά screenings σε κινηματογράφους να ακολουθούν λίγο αργότερα. Η έκδοση της ταινίας για τις δοκιμαστικές προβολές δεν ήταν η τελική, μια και το post-production βρισκόταν ακόμα στην πρώτη του φάση. Όμως τα αρνητικά σχόλια των θεατών που είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν ήταν αρκετά για να μπει οριστικό λουκέτο στο συγκεκριμένο project.

Το γεγονός αυτό έπαιξε τόσο σημαντικό ρόλο τη δεδομένη στιγμή διότι η νέα ηγεσία της Warner Bros. αναζητά το εκ νέου χτίσιμο του κινηματογραφικού brand της DC. Πρόκειται σίγουρα για μια περίεργη απόφαση, ειδικά σε μια περίοδο που οι streaming υπηρεσίες κυριολεκτικά πολεμούν για νέο και περιζήτητο περιεχόμενο. Η ταινία Batgirl από τους Adil El Arbi και Bilall Fallah (σκηνοθέτες της σειράς The Boys) θεωρείτο αναμενόμενο για πολλούς fans της DC. Ακόμα κι έτσι, ο David Zaslav, νέος CEO της Warner Bros., εμμένει στα σχέδιά του για ένα ολοκληρωτικό reboot των κινηματογραφικών παραγωγών της εταιρείας, θέτοντας τον πήχη της επιθυμητής ποιότητας πολύ ψηλά.


Στο καστ της ταινίας βρίσκονταν οι Leslie Grace, J. K. Simmons, Jacob Scipio, Brendan Fraser, Michael Keaton, Ivory Aquino, Rebecca Front, Corey Johnson και Ethan Kai. Το budget της υπολογίζεται στα 90 εκατομμύρια δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*