Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Minecraft: Τον Αύγουστο η έναρξη των γυρισμάτων για την ταινία της Warner Bros.

*
Η κινηματογραφική παραγωγή της Warner Bros. που θα μεταφέρει το Minecraft από τον κόσμο των videogames στη μεγάλη οθόνη, αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Ύστερα από καθυστερήσεις ετών, η live-action ταινία του Jared Hess (Thelma the Unicorn) θα περάσει στη φάση των γυρισμάτων τον Αύγουστο στη Νέα Ζηλανδία, με πρωταγωνιστές τους Jason Momoa (Game of Thrones) και Matt Berry (The Mighty Boosh) και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 4 Απριλίου του 2025. Μεταξύ των παραγωγών της είναι οι Mary Parent (Dune) και Roy Lee (Godzilla vs. Kong).

Σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες που είναι διαθέσιμες, το Minecraft: The Movie θα αφηγείται την ιστορία ενός κακού Ender Dragon που σπέρνει την καταστροφή. Μια ομάδα εξερευνητών, καθοδηγούμενη από ένα νεαρό κορίτσι, θα διαμορφώσει απρόβλεπτους δεσμούς, στην προσπάθειά του να σώσει το Overworld από την οργή του δράκου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*