Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Chad Stahelski και ο Keanu Reeves δεν κλείνουν την πόρτα σε ένα ακόμα John Wick

*
Ο σκηνοθέτης του John Wick: Chapter 4, Chad Stahelski άφησε ανοιχτή την πόρτα για μια ακόμα προσθήκη στη σειρά ταινιών, λέγοντας ότι μοιράζεται την ίδια ιδέα με τον Keanu Reeves. Μιλώντας στο Behind the Screen podcast του The Hollywood Reporter, ο Stahelski είπε πως είναι κολακευτικό που τόσο το studio όσο και το κοινό θέλουν περισσότερες ταινίες John Wick.

"Είναι πολύ κολακευτικό εκ μέρους τους να έρχονται και να λένε: Θέλουμε περισσότερα και δεν είναι απλώς εύκολο χρήμα. Είναι θεμιτό το κοινό να θέλει περισσότερα", είπε ο Stahelski. "Νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε αυτό το λίγο χρόνο για να πούμε, Ουάου. Ας δούμε τι θα ακολουθήσει" … "Αν ο Keanu κι εγώ, σε λίγους μήνες από τώρα καθίσουμε ξανά σε ένα μπαρ με ουίσκι στην Ιαπωνία και πούμε, "Ναι, δεν θα κάνουμε ποτέ άλλο ένα από αυτά", και μετά είμαστε ξαφνικά σε φάση, "Ναι, αλλά έχω μια ιδέα. Είναι κάτι στο οποίο είμαστε ανοιχτοί".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*