Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο David Duchovny πρωταγωνιστεί στην ταινία Reverse the Curse (trailer)

Η Vertical δημοσίευσε το trailer της δραματικής κωμωδίας Reverse the Curse, όπου πρωταγωνιστούν ο David Duchovny και ο Logan Marshall-Green. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικες αίθουσες στις 14 Ιουνίου 2024.

Η ταινία ακολουθεί τον Ted (Marshall-Green), έναν αποτυχημένο συγγραφέα που έγινε φροντιστής στο στάδιο των Yankees, ο οποίος επιστρέφει στο σπίτι αφού μαθαίνει για την κακή υγεία του πατέρα του, Marty (Duchovny) που έχει εμμονή με τους Red Sox.


Ενώ ο Marty προσπαθεί να διορθώσει το παρελθόν του, η υγεία του πέφτει απότομα κάθε φορά που η αγαπημένοι του Sox χάνουν ένα παιχνίδι. Για να διατηρήσει τη διάθεση του μπαμπά του, ο Ted παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και δημιουργεί ένα νικηφόρο σερί με τη βοήθεια μιας ομάδας φίλων της γειτονιάς του πατέρα του. Στην πορεία, ο Ted δημιουργεί δεσμό με τη γοητευτική Marianna και η προοπτική μιας νέας αγάπης αναζωπυρώνει τις φιλοδοξίες του.

Μια ωδή στον δεσμό μεταξύ πατέρα και γιου, αυτή η γεμάτη συναισθήματα και πνευματώδης ταινία δείχνει πώς η ζωή ανήκει πραγματικά στους ηττημένους και ότι αυτά που αξίζουν είναι τα μακρόπνοα σχέδια.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine), Jason Beghe (Monkey Shines), Evan Handler (Sex and the City), Santo Fazio (Law & Order), with Daphne Rubin-Vega (In the Heights) και Pamela Adlon (Better Things).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*