Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix εξαγοράζει την Animal Logic, δημιουργό του The Lego Movie

*
Το Netflix σκοπεύει να εξαγοράσει το studio animation Animal Logic, υπεύθυνο για επιτυχίες όπως το Happy Feet και το The Lego Movie. Η ανακοίνωση έγινε κατά την ενημέρωση των επενδυτών της συνδρομητικής πλατφόρμας, για τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου του 2022. Σύμφωνα με την εταιρεία, το studio έχει περίπου 800 υπαλλήλους σε Sydney και Vancouver, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην επιτάχυνση της παραγωγής animation και της συνολικής ποιότητας.

Οι δύο εταιρείες ήδη συνεργάζονται στο The Magician’s Elephant και το The Shrinking of Treehorn. Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2022.


Το Netflix συνεχίζει να επεκτείνει τις δυνατότητες του animation programming στην διάθεσή του. Πρόσφατα ανακοίνωσε μια νέα animated σειρά βασισμένη στο επιτραπέζιο Exploding Kittens. Παρόλα αυτά, τον Μάιο απέλυσε 70 υπαλλήλους μερικής απασχόλησης σε animation και ακύρωσε κάποια animated projects.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*