Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Wonder Park

*
H Paramount Pictures δημοσίευσε το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία με τίτλο Wonder Park. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή των Paramount Animation και Nickelodeon Movies και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer. Τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές δανείζουν οι Jennifer Garner (Alias, 13 Going On 30), Matthew Broderick (The Producers, Ferris Bueller’s Day Off), John Oliver (Last Week Tonight, The Lion King), Mila Kunis (Bad Moms, The Spy Who Dumped Me), Kenan Thompson (Saturday Night Live), Ken Jeong (The Hangover series), Norbert Leo Butz (Dan in Real Life, Fair Game), Brianna Denski και Ken Hudson Campbell. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τη ζωή σε ένα πάρκο διασκέδασης, όπου η φαντασία ενός κοριτσιού με το όνομα June γίνεται πραγματικότητα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*