Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Ewan McGregor επιστρέφει ως Obi-Wan Kenobi σε τηλεοπτική σειρά Star Wars

*
O Ewan McGregor ετοιμάζεται να επιστρέψει στον κόσμο του Star Wars ως Obi-Wan Kenobi σε τηλεοπτική σειρά, όπως φαίνεται να μαρτυρά το ρεπορτάζ πολλών Μέσων του εξωτερικού. Η σειρά θα ενσωματωθεί στην επερχόμενη πλατφόρμα streaming της Disney, το Disney Plus, έτσι ώστε να προσελκύσει ακόμη περισσότερους θεατές. Η φήμη για μια ταινία βασισμένη στο χαρακτήρα του Obi-Wan υπήρχε καιρό, φαίνεται όμως πως η Disney μας πρόλαβε και η τηλεοπτική σειρά μπαίνει σε προτεραιότητα, κυρίως γιατί το Solo: A Star Wars Story δεν τα πήγε και ιδιαίτερα καλά.

Υπενθυμίζεται πως για το Disney Plus έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη δύο live action σειρές Star Wars, τα The Mandalorian και ένα prequel του Rogue One, μαζί με την animated σειρά Star Wars: the Clone Wars.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*