Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Jigsaw επιστρέφει με στιγμές καφρίλας στο trailer της νέας ταινίας Spiral: From the Book of Saw

*
Το τελικό trailer για τη νέα ταινία στο franchise Saw ήρθε. Το Spiral: From the Book of Saw θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαΐου από την Lionsgate και με μεγάλα ονόματα στο cast του. Η πρεμιέρα της μάλιστα μετακινήθηκε νωρίτερα, μιας και οι κινηματογραφικές αίθουσες άρχισαν να ανοίγουν σε κάποιες αγορές που είχαν το ενδιαφέρον τους για την εταιρεία διανομής. Η ιστορία φέρνει στο προσκήνιο τον Chris Rock ως Detective Ezekiel “Zeke” Banks, ο οποίος και συνεργάζεται με τον βετεράνο αστυνομικό (και πατέρα του) που παίζει ο Samuel Jackson. Οι περίεργοι φόνοι που μας έχει συνηθίσει το Saw αρχίζουν να εμφανίζονται, και οι δυο τους καλούνται να αναλάβουν δράση. Δείτε περισσότερα στο τελικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*