Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Johan Renck του Chernobyl στον πιλότο της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us

*
Τα νέα από το μέτωπο της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us είναι θετικά, αφού ο σκηνοθέτης Johan Renck του Chernobyl ανέλαβε τον ίδιο ρόλο και στο νέο αυτό project. Ο John Rench σκηνοθέτησε πέντε από τα επεισόδια για τη σειρά του HBO και θα είναι και executive producer στο εγχείρημα μεταφοράς της δράσης από τα παιχνίδια της Naughty Dog στην μικρή οθόνη και σίγουρα σκηνοθέτης στον πιλότο (και ίσως και σε άλλα επεισόδια). Μαζί του θα είναι ο συγγραφέας και executive director του τίτλου, Neil Druckmann, και η σειρά θα ακολουθεί τα γεγονότα του πρώτου game, όπου ο Joel και Ellie έπρεπε να διασχίσουν μια post-apocalyptic Αμερική. Προς το παρόν δεν έχουμε ημερομηνία προγραμματισμένης πρεμιέρας και σίγουρα τα γεγονότα με τον κορονοϊό καθυστέρησαν τα πράγματα ακόμη περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Silverblade
    • Καλά νέα δεν ξέρω αν τα λες... μάλλον με χάπια θα καταλήξουμε στο τέλος αν τον βάλεις αυτόν μαζί με Druckman. Μπράβο πάντως, έχει πολλές προοπτικές το project να κάνει κάτι πολύ καλό.

*