Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Spider-Man εκτός MCU μετά από διαφωνία μεταξύ Marvel Studios και Sony

*
Σύμφωνα με το Deadline η συμφωνία της Sony και της Marvel Studios σχετικά με τα κινηματογραφικά δικαιώματα του Spider-Man φαίνεται να τελείωσε μετά από διαφωνία της Disney με τη Sony αναφορικά με τα ποσοστά των κερδών που αναλογούν στην κάθε εταιρεία. Συγκεκριμένα φαίνεται πως η Disney ζήτησε αύξηση στο μερίδιο σε 50/50 από τα κέρδη των ταινιών Spider-Man που διαδραματίζονται στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel αντί του τωρινού 5% που έχει συμφωνηθεί από τα πρώτα έσοδα των εισιτηρίων. Επιπλέον η Disney ήθελε η συμφωνία αυτή να επεκταθεί και σε ταινίες εκτός του MCU. Η Sony σύμφωνα με τις πληροφορίες απέρριψε την νέα προσφορά θέλωντας να διατηρήσει τη συμφωνία ως έχει με την Disney επίσης να αρνείται.



Μια δεύτερη πηγή (συγκεκριμένα το io9 του Gizmodo) αναφέρει πως η διαφωνία βρίσκεται στα credits των παραγωγών και πως οι συζητήσεις για να διευθετεθεί το θέμα είναι ακόμα σε εξέλιξη. Για την ώρα ξέρουμε ότι δυο ακόμα ταινίες Spider-Man βρίσκονται υπό ανάπτυξη με τον Jon Watts να επιστρέφει ως σκηνοθέτης, αλλά αν η συμφωνία δε κλείσει τότε ενδεχομένως να δούμε τον Spider-Man εκτός MCU στο σύμπαν που η Sony χτίζει με τον Venom και πιθανόν με πρωταγωνιστή τον Tom Holland. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας κρατάμε ενήμερους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*