Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Resident Evil: Infinite Darkness, οι voice actors του Resident Evil 2 Remake στη σειρά του Netflix και πρώτα στοιχεία της πλοκής

*
Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε τα πρώτα δείγματα γραφής του Netflix στη σειρά Resident Evil: Infinite Darkness και κάποιες πληροφορίες για τους voice actors ήρθαν ήδη στο φως της δημοσιότητας. Όπως αποκάλυψε ο επίσημος λογαριασμός της πλατφόρμας, στους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους (Leon και Claire) θα δώσουν τη φωνή τους οι voice actors των χαρακτήρων από το Resident Evil 2 Remake, δηλαδή οι Nick Apostolides και Stephanie Panisello. Σε ό,τι αφορά την ιστορία της σειράς, βρισκόμαστε στο 2006 και ένας hacker αποκτά πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα του Λευκού Οίκου, ενώ ο ο Leon S. Kennedy και μια ομάδα SWAT αντιμετωπίζουν μια επίθεση από zombies. Από την άλλη, η Claire Redfield έρχεται μπροστά σε μια περίεργη ζωγραφιά από ένα παιδί που σχετίζεται με τον ιό. Την επόμενη μέρα, η Claire επισκέπτεται τον Λευκό Οίκο και συνεργάζεται με τον Leon για να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες.



Περισσότερα για το θέμα θα αποκαλυφθούν από Capcom και Netflix στις 27 Μαρτίου, στο πλαίσιο του AnimeJapan 2021. Μέχρι τότε, δείτε το σχετικό ποστάρισμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*