Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer του Deadpool 2 αλά Bob Ross

*
Η 20th Century Fox δημοσιοποίησε το πρώτο teaser για το Deadpool 2 και μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι... ζωγραφίσανε. Σαν άλλος Bob Ross, ο Deadpool κάνει επίδειξη της πληθωρικής ψυχοσύνθεσης του ενώ περιστασιακά εμφανίζονται εμβόλιμες σκηνές από την επερχόμενη ταινία. Η υπέρμετρη δράση και οι έξυπνες ατάκες θα αποτελέσουν για ακόμα μία φορά τον βασικό πυρήνα, διατηρώντας έτσι το ύφος της πρώτης ταινίας. Ο Wade Wilson θα μπλεχτεί σε μία ακόμα θεότρελη περιπέτεια όπου στην προσπάθεια του να ανακτήσει το ενδιαφέρον του για τη ζωή και να επανεκτιμήσει αξίες όπως η οικογένεια και η φιλία, θα πολεμήσει θανατηφόρους νίντζα και την πάντα επικίνδυνη Γιακούζα. Ο Ryan Reynolds επιστρέφει στον ρόλο του Deadpool και πλαισιώνεται από νέα ονόματα αλλά και ηθοποιούς της πρώτης ταινίας όπως οι Leslie Uggams, Morena Baccarin, Stefan Capicic. Στον ρόλο του Cable θα είναι ο πολύς Josh Brolin. Το Deadpool 2 θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουνίου του 2018. Δείτε παρακάτω το ιντριγκαδόρικο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    18+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    David Leitch

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Josh Brolin, Ryan Reynolds, Morena Baccarin

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*