Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Netflix αποκάλυψε τη σειρά Resident Evil: Infinite Darkness (trailer)

Μέσω ενός tweet του επίσημου λογαριασμού του πορτογαλικού Netflix, αποκαλύφθηκε η επόμενη σειρά. Έχει τον τίτλο Resident Evil: Infinite Darkness (Αιώνιο Σκοτάδι στα ελληνικά) και πρόκειται για μια παραγωγή CG, όπου θα πρωταγωνιστήσουν οι αστέρες του Resident Evil 2, Claire Redfield και Leon S. Kennedy. Λίγες ώρες αργότερα δημοσιεύτηκε το επίσημο trailer και έγινε γνωστό ότι η παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα στη στη συνδρομητική υπηρεσία μέσα στο 2021. Την παραγωγή της έχει αναλάβει ο Hiroyuki Kobayashi (Capcom) με την ομάδα TMS Entertainment, ενώ για το 3D animation θα είναι υπεύθνο το Quebico studio που εργάστηκε στο Resident Evil: Vendetta του 2017.

Τίποτα άλλο δεν έχει γίνει γνωστό για την ώρα. Από εκεί και πέρα, αναμένουμε το Resident Evil Village που θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 5, Xbox Series S και Xbox Series X. Από πλευράς της, η Capcom αναφέρει ότι προσπαθεί να το κάνει να τρέξει και σε PlayStation 4, Xbox One.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*