Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Netflix ακυρώνει την 4η σεζόν του Daredevil

*
Άλλη μια συμπαραγωγή του Netflix με τη Marvel τερματίζεται από την δημοφιλή υπηρεσία streaming, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής ανακοινώθηκε πως η σειρά Daredevil δεν θα επιστρέψει για 4η σεζόν. Τα νέα αυτά έρχονται μόλις δύο μήνες μετά την εμφάνιση του τρίτου κύκλου επεισοδίων, ο οποίος μάλιστα απέσπασε θετικά σχόλια. Το Daredevil είναι το τελευταίο θύμα των ακυρώσεων σειρών με ήρωες της Marvel από το Netflix, καθώς τον Οκτώβριο ανακοινώθηκε κάτι αντίστοιχο για τα Luke Cage και Iron Fist. Με την Disney να ετοιμάζει τη δική της υπηρεσία streaming (Disney+) για το 2019, το Netflix συνεχίζει να αποδεσμεύεται από παραγωγές τρίτων εταιρειών στη λογική του American Vandal (CBS). Η υπηρεσία σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ενώ η σειρά Daredevil τελειώνει στο Netflix, οι 3 σεζόν θα συνεχίσουν να υφίστανται για την επόμενη χρονιά, ενώ ο ομώνυμος ήρωας θα παραμείνει ζωντανός για μελλοντικά projects της Marvel. Με αυτή την εξέλιξη, τα μοναδικά projects της Marvel που θα παραμείνουν ζωντανά στο Netflix είναι το Punisher και το Jessica Jones.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*