Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Al Pacino και Dan Stevens πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία τρόμου The Ritual

*
Σύμφωνα με το Deadline, ο βραβευμένος με Όσκαρ Al Pacino και ο γνωστός από το Downton Abbey και Legion, Dan Stevens, έχουν υπογράψει για να πρωταγωνιστήσουν στην επερχόμενη ταινία τρόμου The Ritual της XYZ Films με θέμα, τι άλλο, έναν εξορκισμό. Το έργο θα είναι εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία της Emma Schmidt, της οποίας η ‘πραγματική δαιμονική’ περίπτωση έγινε ένας από τους πιο ‘τεκμηριωμένους’ εξορκισμούς στην αμερικανική ιστορία.

«Η ταινία ακολουθεί δύο ιερείς - ο ένας αμφισβητεί την πίστη του (Stevens) και ο άλλος αναμετράται με ένα ταραγμένο παρελθόν (Pacinο) - οι οποίοι πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να σώσουν μια δαιμονισμένη νεαρή γυναίκα μέσα από μια δύσκολη και επικίνδυνη σειρά εξορκισμών», αναφέρει η αρχική σύνοψη.


Ποιοι συμμετέχουν στην ταινία “The Ritual”;

Το The Ritual σκηνοθετεί ο David Midell σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Enrico Natale. Εκτός από τους Pacino και Stevens, στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν επίσης η Ashley Greene (Twilight) και η Abigail Cowen (Fate: The Winx Saga). Παραγωγός της ταινίας είναι ο Natale, ο Andrew Stevens και ο Mitchell Welch. Προς το παρόν, η XYZ Films στοχεύει σε κινηματογραφική κυκλοφορία της ταινίας το 2025.

Πριν υπογράψει για το The Ritual, ο Pacino υποδύθηκε ως γνωστόν τον Διάβολο στην ταινία τρόμου The Devil's Advocate του 1997 με τον Keanu Reeves και τη Charlize Theron. Όσον αφορά τον Stevens, έχει δύο ταινίες που παίζονται αυτή τη στιγμή στις αίθουσες, μεταξύ των οποίων το sequel του σύμπαντος των τεράτων Godzilla x Kong: The New Empire και την ταινία με βρικόλακες, Abigail. Θα τον δούμε όμως και σε ένα άλλο έργο τρόμου αργότερα φέτος, το ψυχολογικό θρίλερ με τίτλο Cuckoo. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*