Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αν θέλετε να δείτε Amazon Prime Video χωρίς διαφημίσεις πρέπει να πληρώσετε παραπάνω χρήματα

*
Η Amazon έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό πως θα ενσωματώσει διαφημίσεις μέσα στο πρόγραμμα της συνδρομητικής της υπηρεσίας Amazon Prime Video και η ώρα αυτή ήρθε. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, από τις 29 Ιανουαρίου θα υπάρχουν διαφημιστικά μηνύματα σε συγκεκριμένα σημεία των ταινιών και σειρών που παρακολουθεί ο χρήστης και το δικαιολόγησε ως μια κίνηση που θα την βοηθήσει να συνεχίσει να επενδύει σε περιεχόμενο και να το προσφέρει στους fans.

Σε mail που πήγε στους συνδρομητές, αναφέρεται πως οι διαφημίσεις θα είναι λιγότερες από αυτές της παραδοσιακής τηλεόρασης και άλλων αντίστοιχων υπηρεσιών streaming και όσοι ενδιαφέρονται να μην έχουν τέτοιες διακοπές στο πρόγραμμα που παρακολουθούν θα μπορούν να το κάνουν με μια έξτρα χρέωση 2,99 δολαρίων το μήνα.


Το Amazon Prime κοστίζει σχεδόν 14,99 δολάρια το μήνα (ή 139 δολάρια το χρόνο). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*