Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από τις 19 Δεκεμβρίου o Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το Maestro στο Netflix

*
To ότι το Maestro είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που μπαίνει στο Netflix το ξέραμε, μάθαμε όμως επιτέλους και την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία. Όπως ανακοίνωσε λοιπόν ο ελληνικός λογαριασμός του streaming service στο Twitter, η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που μεταδίδεται αυτή τη στιγμή από το MEGA και γνωρίζει τεράστια επιτυχία, θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 19 Δεκεμβρίου κι έπειτα. Η λογική λέει ότι η προβολή θα αρχίσει μετά το τέλος της πρώτης σεζόν και αφού το κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας το έχει εκμεταλλευτεί εμπορικά. Το τι θα έρθει από εκεί κι έπειτα θα φανεί, καθώς έχουν ακουστεί ήδη αρκετές φήμες για τη συνέχεια και τους επόμενους κύκλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*