Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Breakout: O Schwarzenegger επιστρέφει στο σινεμά με ταινία δράσης από τον σκηνοθέτη του Expendables

*
Ο Arnold Schwarzenegger είναι και πάλι εδώ και κάνει δυναμική επανεμφάνιση μέσα στον ταινία με τη νέα ταινία δράσης Breakout. Αναμένεται να μπει σε φάση παραγωγής αργότερα μέσα στη χρονιά και τη σκηνοθεσία του θα υπογράφει ο Scott Waugh των ταινιών Expendables (Οι Αναλώσιμοι). Όπως αναφέρει το Deadline, ο δημοφιλής ηθοποιός θα παίζει το ρόλο του Terry Reynolds, ο οποίος προσπαθεί να σώσει τον θετό γιό του Daniel μετά από την παγίδα που έπεσε και τον οδήγησε σε φυλακή για 25 χρόνια και μάλιστα σε μια ξένη χώρα. Ο Terry πρέπει να μπει στην φυλακή όσο πιο άμεσα γίνεται και να καταφέρει να βοηθήσει το ντουέτο να αποδράσει και από τη χώρα. Τα γυρίσματα αναμένεται να γίνουν στην Ανατολική Ευρώπη και το σενάριο υπογράφει ο Richard D’Ovidio (The Call, Thirteen Ghosts). Αυτή θα είναι και η πρώτη ταινία του Arnold Schwarzenegger μετά το Terminator: Dark Fate του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*