Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2024: H Sony μίλησε για τις ταινίες και σειρές God of War, Horizon, Gravity Rush και Legend of Zelda (video)

*
Στο πλαίσιο της CES 2024, η Sony ανακοίνωσε αρκετά σημαντικά πράγματα για την μεταφορά των God of War, Horizon και Gravity Rush σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Για κάθε ένα από αυτά τα projects είχαμε ένα σύντομο update σχετικά με το πως προχωράει η παραγωγή. Αρχικά, για το Gravity Rush είχαμε τις περισσότερες πληροφορίες, καθώς παρουσιάστηκε το motion capture rig για το skydiving, καθώς και κάποιο πρώτο υλικό.

Το Gravity Rush κυκλοφόρησε για το PS Vita το 2012 και μετέπειτα εμφανίστηκε και στο PS4. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει η Anna Mastro και το σενάριο υπογράφει η Emily Jerome.




Για το The Legend of Zelda δεν έγινε κάποια σημαντική αναφορά, πέραν του ότι θα διανεμηθεί από την Sony Pictures. Χαρακτηρίστηκε δε ως «μια απίθανη ιστορία περιπέτειας και εξερεύνησης».

Σε ό,τι αφορά τώρα τα God of War του Amazon Prime Video και Horizon Zero Dawn του Netflix, η Sony σημείωσε πως και τα δύο προχωρούν με γοργούς ρυθμούς σε ό,τι αφορά το σενάριο: «στην Sony Pictures television ψάχνουμε τον καλύτερο τρόπο για να ψυχαγωγήσουμε το κοινό μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους δημιουργούς τους πόρους για να δημιουργήσουν μοναδικό περιεχόμενο». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*