Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Deadpool 3: Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τον Hugh Jackman ως Wolverine και τον Dogpool

*
Οι προετοιμασίες για την ταινία Deadpool 3 συνεχίζονται και νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα είδαν το φως της δημοσιότητας. Η Daily Mail δημοσίευσε πάνω από 60 φωτογραφίες από τα σετ της αναμενόμενης ταινίας και ξεχωρίζουν αυτές που μας δίνουν μια πρώτη εικόνα του Hugh Jackman στο ρόλο του Wolverine, αλλά και του Dogpool.

O Dogpool είναι μια εναλλακτική έκδοση του Wade Wilson που έκανε την πρώη του εμφάνιση στο Prelude του Deadpool Corps #3. Μένει να δούμε πως θα μεταφερθεί η ζωή του στην ταινία, μιας και στα comics δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη.


Οι φωτογραφίες από το σετ δείχνουν τον Ryan Reynolds σε μια samurai έκδοση της στολής του Deadpool και ίσως αυτό μαρτυρά μια σύνδεση με το Deadpool: Samurai Vol.1, όπου ο ήρωας ταξιδεύει στο Tokyo για να ανταλλάξει τη στολή του με μια πιο… ιαπωνική.

Η ταινία έχει τη σκηνοθετική υπογραφή του Shawn Levy (The Adam Project, Free Guy), την επιμέλεια των Rhett Reese και Paul Wernick (Deadpool, Deadpool 2) και θα είναι η πρώτη R-rated ταινία του MCU. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*