Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν η σειρά Space Force του Netflix

*
Το Netflix αποφάσισε να μην ανανεώσει για τρίτη σεζόν την κωμική σειρά Space Force, όπου πρωταγωνιστεί ο Steve Carell.

Ο Carell υποδύεται τον στρατηγό Mark R. Naird, έναν πιλότο που είχε ως όνειρο να ηγηθεί της πολεμικής αεροπορίας. Αντ' αυτού του προτείνεται να αναλάβει τη διοίκηση της Space Force. Στην αρχή εμφανιζόταν διστακτικός ως προς την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, όμως στη συνέχεια αποφάσισε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν μια σειρά από επικά μπερδέματα.


Το cast του Space Force αποτελείται από δημοφιλείς ηθοποιούς, όπως οι John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow και Don Lake.

Η σειρά μπαίνει σε μια λίστα, που όλο και διευρύνεται, με σειρές του Netflix που ακυρώνονται, όπως οι Pretty Smart, Raising Dion και Archive 81. Ο λόγος είναι η μείωση των ενεργών συνδρομητών της πλατφόρμας streaming και η πρόσφατη, μεγάλη πτώση της τιμής της μετοχής της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*