Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Disney+: Έρχεται σε νέες ευρωπαϊκές αγορές το φθηνότερο πακέτο με τις διαφημίσεις

*
Το πακέτο του Disney+ με τις διαφημίσεις που προσφέρεται σε χαμηλότερη τιμή, έρχεται σε περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές. Από τον Μάρτιο έως και τον Σεπτέμβριο, το 50% των νέων συνδρομητών της πλατφόρμας μπήκε με αυτό το φθηνότερο πακέτο (που κοστίζει 7,99 δολάρια το μήνα) και κάτι τέτοιο μαρτυρά πως αρκετοί το προτίμησαν από το πλήρες.

Η πιο φθηνή αυτή λύση εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2021 και από την 1η Νοεμβρίου έρχεται και σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Νορβηγία, Σουηδία και Δανία. Το πακέτο αυτό θα κοστίζει €5,99 το μήνα, τη στιγμή που το βασικό μοντέλο συνδρομής θα βρίσκεται στα €8,99 το μήνα και το ετήσιο στα €89,90.


Την ίδια στιγμή, το τοπ πακέτο με την καλύτερη ποιότητα και τις περισσότερες επιλογές (4Κ, HDR, Dolby Atmos) κοστίζει €11,99 το μήνα ή €119,90 το χρόνο. Στην Ελλάδα, το μοναδικό διαθέσιμο πακέτο είναι το Premium με κόστος €8,99 το μήνα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*