Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα χρόνο πίσω πάει η πρεμιέρα του Ballerina, του spin-off του John Wick

*
Το Ballerina, το αναμενόμενο spin-off του John Wick, θα καθυστερήσει να κάνει την εμφάνισή του και πάει τελικά για το 2025. Η ταινία ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου 2024 και πλέον η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε πως μετακινείται για τις 6 Ιουνίου 2025.

Η Ana de Armas πρωταγωνιστεί ως μια νεαρή δολοφόνος που ψάχνει εκδίκηση από ανθρώπους που σκότωσαν την οικογένειά της, χωρίς να έχουμε κάποια άλλη πληροφορία για την ιστορία. Τα γεγονότα της νέας ταινίας θα λαμβάνουν χώρα ανάμεσα σε αυτά των John Wick: Chapter 3 - Parabellum και John Wick: Chapter 4.


Τη σκηνοθεσία της έχει ο Len Wiseman (Live Free or Die Hard) και το σενάριο υπογράφουν οι Shay Hatten και Michael Finch. Keanu Reeves και Laurence Fishburne θα εμφανιστούν στους ρόλους τους, ενώ θα δούμε και τους νέους στο franchise Donnie Yen, Hiroyuki Sanada και Rina Sawayama. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*