Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδιαφέροντα νέα για το sequel της ταινίας Uncharted έχει ο Mark Wahlberg

*
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Uncharted, Mark Wahlberg, που υποδύθηκε τον Sully, τον μέντορα του Nathan Drake (Tom Holland) στη ταινία του 2022, έχει ενδιαφέροντα νέα για ένα πιθανό sequel.

"Έχω ακούσει πολλές διαφορετικές ιδέες. Ξέρω ότι κάποιος έχει γράψει ένα σενάριο, και το δουλεύουν ακόμα, και θα έχω συνέχεια μουστάκι", είπε ο Wahlberg στο The Direct. "Είναι απολύτως λογικό προφανώς, σε εκείνη την τελευταία σκηνή, έχω το μουστάκι".


Ασφαλώς ο Wahlberg αναφέρεται στη σκηνή του Uncharted μετά τους τίτλους τέλους, όπου κάτι είχε φυτρώσει στο πρόσωπο του Sully.

"Όταν τελικά απόκτησα το μουστάκι, ο κόσμος το εκτίμησε πραγματικά. Και ήταν ένα ωραίο τέλος για αυτή την ταινία. Οπότε, αν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από την πρώτη, ξέρετε, θα ήμουν ανοιχτός σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά γνωρίζεις μόνο όσα γνωρίζεις αυτή τη στιγμή", είπε ο Wahlberg. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*