Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώνεται και από άλλον insider η συνεργασία Nintendo Universal για ταινία Zelda

*
Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που ακούσαμε τη φήμη για συνεργασία Nintendo Universal για μια live-action ταινία The Legend of Zelda και ένας ακόμη insider φαίνεται να το επιβεβαιώνει. Σύμφωνα με τον λογαριασμό MyTimeToShineHello στο Twitter/X, οι δύο εταιρείες προχωρούν τα σχέδιά τους για μεταφορά του Link στην μεγάλη οθόνη. Όπως φαίνεται, η Nintendo αντιλήφθηκε με την επιτυχία της ταινίας Super Mario Bros. τη δυναμική των franchises της και σε αγορές εκτός των games και έχει δώσει το «πράσινο φως». Την πληροφορία για τη συνεργασία των δύο εταιρειών για την ταινία Zelda δημοσίευσε πάντως για πρώτη φορά ο insider Jeff Sneider πριν από μερικούς μήνες. Η σειρά The Legend of Zelda είναι μία από τις κορυφαίες της Nintendo και με την πρόσφατη κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom αποδείχτηκε για άλλη μια φορά η αγάπη που της έχει το κοινό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*