Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Το Arcane επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν του τον Νοέμβριο του 2024

*
Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την εμφάνιση του Arcane spin-off του League of Legends στο Netflix και πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα πότε έρχεται η δεύτερη σεζόν. Η πλατφόρμα ροής επιβεβαίωσε ότι τα επόμενα επεισόδια αναμένονται τον Νοέμβριο του 2024.

Η πρώτη σεζόν εξιστορούσε την πορεία των αδερφών Jinx και Vi (δύο από τους πλέον αγαπητούς champions του τίτλου), καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο μιας διαμάχης ανάμεσα στην πόλη Piltover και την Zaun. Οι Hailee Steinfeld και Ella Purnell θα δώσουν ξανά τις φωνές τους στις δύο ηρωίδες, ενώ η Katie Leung θα επιστρέψει επίσης ως Caitlyn Kiramman.


Οι προσδοκίες είναι υψηλές, καθώς ο πρώτος κύκλος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και θεωρήθηκε ως μία από τις καλύτερες μεταφορές videogame σε τηλεοπτική σειρά. Υπομονή έναν χρόνο ακόμη λοιπόν… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*