Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται η πέμπτη σεζόν του The Witcher στο Netflix

*
Σε συνέντευξή της στο Deadline, η casting director της σειράς The Witcher στο Netflix δήλωσε πως έρχεται και νέος κύκλος επεισοδίων. Η ίδια σημείωσε πως «ξεκινάμε να γράφουμε τώρα την τέταρτη σεζόν με τον Liam Hemsworth, θα υπάρξει μια μικρή παύση και μετά θα προχωρήσουμε κατευθείαν στον πέμπτο κύκλο». Το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν του The Witcher θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 29 Ιουνίου, ενώ το δεύτερο θα έρθει λίγο αργότερα, μέσα στον Ιούλιο. Από την τέταρτη σεζόν κι έπειτα στο ρόλο του Geralt θα δούμε τον Hemsworth στη θέση του Henry Cavill, ο οποίος αποχωρεί για να συνεχίσει σε άλλα projects. Το project The Witcher έχει αποδειχτεί επιτυχημένο για το Netflix που έχει αρχίσει να το επεκτείνει και σε άλλες παραγωγές, όπως την animated σειρά Nightmare of the Wolf και την σειρά-prequel The Witcher: Blood Origin.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*