Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και φέτος η γιορτή του σινεμά με εισιτήριο 2 ευρώ σε όλες τις αίθουσες

*
Η γιορτή του σινεμά επιστρέφει και φέτος για να προσφέρει πρόσβαση σε κινηματογραφικές αίθουσες με εισιτήριο στην τιμή των €2. Η γιορτή αυτή ξεκίνησε από την Εθνική Ημέρα Σινεμά που γιορτάζεται στις ΗΠΑ με τιμή εισιτηρίου στα 4 δολάρια, ενώ αντίστοιχα στην Ιταλία υπάρχει το Cinema in Fiesta με τετραήμερες εκδηλώσεις και τιμή εισιτηρίου στα 3,5 ευρώ.

Η γιορτή του σινεμά ξεκίνησε στη χώρα μας πέρσι και συγκεκριμένα στις 27 Οκτωβρίου 2022 μετά από συνεργασία των διανομέων και των αιθουσαρχών.


Η ενιαία τιμή εισιτηρίου ορίστηκε στα 2 ευρώ και ενίσχυσε κατά πολύ την κίνηση στα σινεμά στη χώρα μας, αφού μόλις σε μία ημέρα κόπηκαν 110.934 εισιτήρια, που είναι και αριθμός ρεκόρ για τον 21ο Αιώνα. Φέτος, η γιορτή του σινεμά έρχεται στις 26 Οκτωβρίου και πάλι με τιμή στα 2 ευρώ για όλες τις αίθουσες και όλες τις προβολές.

Ετοιμαστείτε για θέαμα και ποπ-κορν! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*