Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτοιμο το σενάριο της ταινίας Ghost of Tsushima, προχωράει η παραγωγή

*
Ο Chad Stahelski είχε δεσμευτεί πως θα δώσει μια νεότερη ενημέρωση για το πως προχωράει η ταινία Ghost of Tsushima και εν τέλει το έκανε. Ο σκηνοθέτης σημείωσε στο Screen Rant πως όχι μόνο τελείωσε το σενάριο, αλλά και η ομάδα παραγωγής είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει το project με το που τελειώσει οριστικά η απεργία των σεναριογράφων στις ΗΠΑ.

«Έχουμε το σενάριο, είμαστε πολύ κοντά στο να ενώσουμε όλα τα κομμάτια. Το development είναι πάντα δύσκολο. Τα studios, οι απεργίες, η διαθεσιμότητα. Όλα είναι κομμάτια ενός δύσκολου παζλ», τόνισε χαρακτηριστικά. Η μεταφορά του γνωστού παιχνιδιού ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2021 και προς το παρόν δεν έχουμε ούτε ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα.


Αναμένουμε νεότερα -ελπίζουμε- σύντομα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*