Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ευχαριστίες προς το κοινό από τους showrunners του The Last of Us

*
Οι showrunners του The Last of Us ευχαρίστησαν το κοινό για τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, που έχει πρωταγωνιστές τον Pedro Pascal και Bella Ramsey. Τα μετά-αποκαλυπτικά γεγονότα διαδραματίζονται έπειτα από το ξάσπασμα μιας καταστροφικής πανδημίας, με τη μόλυνση των Cordyceps να αποδεκατίζει τον ανθρώπινο πληθυσμό. Σε αυτή την κατάσταση, ο Joel πρέπει να συνοδεύσει την Ellie στα δυτικά των Η.Π.Α.

"Και εκπνεύστε! Pedro, Bella, είχατε να εκπληρώσετε μεγάλες προσδοκίες. Τα καταφέρατε! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος! Craig [Mazin, συμπαρουσιαστής]… είσαι εντάξει, υποθέτω (ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ…)", έγραψε ο δημιουργός του παιχνιδιού Neil Druckmann στο Twitter. "Και σας ευχαριστώ όλους για το ευγενικά λόγια. Διαβάζουμε τα πάντα! Το ταξίδι μόλις ξεκινά!".


Από πλευράς του, ο Mazin έγραψε στο Reddit: "...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλες τις υπέροχες αντιδράσεις και τον ενθουσιασμό που δείξατε για τη σειρά. Ειλικρινά, είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι, και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί πιστεύω ότι η σειρά θα γίνεται όλο και καλύτερη όσο πάει... οπότε ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ".

"Η Bella και εγώ υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλον ότι θα μείνουμε μακριά από πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή έχουμε την τάση να δίνουμε υπερβολική προσοχή στις αρνητικές φωνές, αλλά υπάρχει τόση θετική ενέργεια αυτή τη στιγμή, μου έδωσε μια και μοναδική άδεια για να το κάνω ;)".

"Εκ μέρους μου, του Neil, του Pedro, της Bella και όλων των άλλων που δούλεψαν τόσο σκληρά για τόσο καιρό σε αυτήν τη σειρά, λέω ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ και πάλι ευχαριστώ που παρακολουθήσατε και ελπίζω να μείνετε μαζί μας για να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*