Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ο Jack Black ως Steve στην ταινία Minecraft

*
Ο δημοφιλής ηθοποιός Jack Black αναμένεται να εμπλακεί σε άλλο ένα gaming project, αφού οι νεότερες φήμες τον θέλουν να εμφανίζεται ως Steve στην νέα ταινία Minecraft. Ο Black θα μπει σε ένα εντυπωσιακό cast ηθοποιών που θα συμμετέχει στο project και όπως αναφέρει το Deadline, θα παίξει τον Steve, τον αρχικό default χαρακτήρα για το παιχνίδι.

Η πληροφορία για την εμπλοκή του στην ταινία έχει εμφανιστεί και σε άλλα sites, ωστόσο ουδείς γνώριζε μέχρι σήμερα για ποιο ρόλο.


Ο Jack Black έδωσε το 2023 τη φωνή του στον Bowser της ταινίας The Super Mario Bros. και θα εμφανιστεί και ως Claptrap στην επερχόμενη ταινία Borderlands.

Στο cast του Minecraft περιλαμβάνονται ακόμη οι Jason Momoa, Emma Myers, Danielle Brooks και Sebastian Eugene Hansen. Η ταινία αναμένεται να κάνει κινηματογραφικό ντεμπούτο στις 4 Απριλίου του 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*