Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Furiosa: Πρώτο trailer για το prequel του Mad Max που βάζει φωτιές!

*
Η Warner Bros. δημοσίευσε το πρώτο trailer για το Furiosa, τη νέα ταινία στο σύμπαν του Mad Max που θα λειτουργήσει και ως prequel της ομώνυμης ταινίας. Η Anya Taylor-Joy δίνει σάρκα και οστά στην Imperator Furiosa και η οποία ζει σε ένα δυστοπικό περιβάλλον, με τις κοινωνίες να έχουν καταρρεύσει και τα αγαθά του πλανήτη όπως το νερό να είναι προνόμιο για λίγους. Η ιστορία της ταινίας Furiosa δείχνει το πως μια μικρότερη εκδοχή της ηρωίδας αναγκάζεται να δώσει μάχη για τη ζωή της μετά την απαγωγή της από το Green Place of Many Mothers και τον Dementus (Chris Hemsworth). Περισσότερες πληροφορίες για την απαγωγή της δεν έχουμε από τα πρώτα πλάνα και πλέον την βλέπουμε ελεύθερη και έτοιμη για εκδίκηση. Το Furiosa αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Μαΐου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*