Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HBO: Αυτή θα είναι η επόμενη spinoff σειρά του Game of Thrones

*
O κόσμος του Game of Thrones συνεχίζει να ενδιαφέρει αρκετά το HBO και έτσι το δίκτυο έχει κάποιες σκέψεις για την επόμενη spinoff σειρά του. Έτσι, μετά τα House of the Dragon και το sequel του Jon Snow, το δίκτυο φαίνεται να σκέφτεται ένα ακόμη σόου στο σύμπαν που θα εξιστορεί την κατάκτηση του Westeros από τον Aegon. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η ιστορία αυτή θα μας δώσει μια εικόνα από τα πρώτα χρόνια της περιοχής και θα είναι prequel του House of the Dragon. Θα λαμβάνει χώρα περί τα 130 χρόνια πριν από τα γεγονότα της νεότερης σειράς που ήδη προβλήθηκε και 300 χρόνια πριν από αυτά του Game of Thrones. Ο Aegon μπορεί να μην ήταν ο πρώτος Targaryen που εγκαταστάθηκε στην περιοχή μετά την έκρηξη του ηφαιστείου, αλλά ήταν αυτός με τις περισσότερες φιλοδοξίες και με τις δύο αδερφές του και τους 3 δράκους του κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στο Westeros και να μετατρέψει τα Επτά Βασίλεια σε ένα. Προς το παρόν, αυτό που φαίνεται είναι πως η σειρά δεν έχει πάρει ακόμη το πράσινο φως, αλλά οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά και αν όλα πάνε καλά σύντομα θα αρχίσει και το casting.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*