Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hideo Kojima: Αυτές είναι οι αγαπημένες του ταινίες για το 2023

*
Ο Hideo Kojima απασχολεί τους fans του όχι μόνο με της ανησυχίες και της δημιουργίες του στο χώρο των videogames, αλλά και με τα υπόλοιπα χόμπι που έχει και ένα από αυτά είναι οι ταινίες. Ο δημοφιλής Ιάπωνας δημιουργός μίλησε για τις ταινίες που αγάπησε το 2023 και κάποιες από τις επιλογές του ίσως και να σας εκπλήξουν.

Η πρώτη από αυτές είναι το Air, μια βιογραφική αθλητική ταινία από τον Ben Affleck με τον Matt Damon, ενώ η δεύτερη είναι το Aftersun, ένα συναισθηματικό δράμα με τον Paul Mescal. Στην λίστα περιλαμβάνεται ακόμη το ιρλανδινό δράμα The Banshees of Inisherin, ενώ αναφέρεται και το Society of the Snow, μια ισπανική παραγωγή που καταγράφει τα γεγονότα μετά την πτώση αεροπλάνου στην Ουρουγουάη το 1972, όπου και οι επιζώντες σκορπίστηκαν στις Άνδεις.


Τέλος, αναφέρθηκε και το The Killer, το θρίλερ του David Fincher. Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τις 12 καλύτερες ταινίες που είδε το 2023 ο Hideo Kojima μέσα από το tweet του που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*